dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Cirkon fogak - mintha saját lenne!

A cirkon a legjobb választás, ha Önnek olyan fogpótlásra van szüksége, ami rögzítéssel - vagyis ragasztással – megoldható. A cirkon fémmentes porcelán korona a természeteshez leginkább hasonlító és rendkívül esztétikus megoldás.

Cirkon fémmentes porcelán koronák és hidak előnyei

  • A cirkon fogak alapanyaga a cirkónium-dioxid. Ez egy teljesen fémmentes, nagyon kemény, nem allergizáló anyag, ezért tökéletes választás az ilyen fogpótlások készítéséhez.
  • Annyira merevek, hogy ugyanolyan erősen fog tudni rágni velük, mintha saját fogait használná.
  • Masszívabbak, mint a korábbi fém alapú fogpótlások, ezért előkészítéskor minimális mennyiségű foganyagot kell eltávolítani.
  • Elkészítésük úgynevezett CAD/CAM számítógép vezérelte folyamatokon keresztül történik, ezért pontossága más eljárással összehasonlíthatatlan.
  • A rendkívüli pontosságnak köszönhető, hogy nagyon minimális a mellettük kialakuló problémák – ínygyulladás, szuvasodás létrejöttének esélye.
  • A cirkon pótlások a fény számára ugyanolyan átjárhatók, mint a természetes fogak – ellentétben a fémekkel –, ezért annyira hasonlítanak, mind színükben, mind struktúrájukban az eredeti fogakhoz, hogy csak szakavatott szemek veszik észre a különbséget.

A cirkon fogak választásával tehát, mindezek eredményeképpen, a saját fogakhoz megtévesztésig hasonlító és hosszú élettartamú fogpótlásokat tudunk készíteni.

Nehezen igazodik el a különböző fogászati szakkifejezések és kezelések között? Nem tud különbséget tenni fogsor és fogpótlás, cirkon korona és porcelán híd között? Munkánk fontos része, hogy részletes tájékoztatást adjunk, de előzetesen tájékozódhat Tudástárunk segítségével is.


Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.