dentus logo

+36 30 2222 777
1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.

Úgy gondoljuk, hogy rendelőnk hosszútávú sikerét elégedett pácienseink fogják biztosítani. Minden internetes marketingnél többet ér, ha egy elégedett páciensünk a fogaira panaszkodó barátjának, ismerősének legközelebb minket fog ajánlani. Szerencsére betegeink elhalmoznak minket figyelmükkel és pozitív visszajelzéseikkel, amiket igyekszünk meghálálni.

Azok sorait, akik köszönetüket vagy kritikájukat velünk is megosztották, ezen az oldalon gyűjtöttük össze.

Amennyiben elégedett volt rendelőnkkel, megköszönjük elismerő szavait. Ha valami nem tetszett, kérjük, azt is írja meg, hogy tanuljunk belőle! De ha csak kérdezni szeretne tőlünk, azt is megteheti itt.

Sok kisebb és nagyobb kezelésen  már túl vagyok , sőt kisebb és nagyobb műtéteken is, ami mind sikeres volt. Oly annyira, hogy nem volt szükségem egyetlen alkalommal sem,  utólagos fájdalom csillapításra. Még a menthetetlen is megmentetté vált. Nekem is furcsa, hogy minden sikeres kezelés, műtét után boldog lettem.  Fogorvoshoz járni soha sem öröm, de most mégis azzá vált nekem. Nagyon sok köszönet érte Dr Horváth Csabának, és asszisztenseinek. M.M., Budapest 

--------------------------

Több mint tíz éve gondozza fogaimat a Dentus csapata. Életem 77 éve alatt több fogorvos is kezelt, de mindezek közül a Dentusnál kaptam professzionális és modern technikai színvonal mellett a legalaposabb gondos munkát, kedvességet, közvetlen- és barátságos odafigyelést.

Véleményemmel nem vagyok egyedül, mert családom minden tagja a Dentus páciense. A tízéves unokám is félelem nélkül ül be a fogorvosi székbe.

Szeretném megköszönni kezelések alatt kapott figyelmet, a szakmai gondosságot a hozzám való türelmet és kedvességet Dr. Horváth Csaba doktor úrnak, valamint Almási Tímea, Szép Tímea, Vörös Virág szakasszisztenseknek, és Ruzsa Ágnes irodavezetőnek.

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Tisztelettel: K. I.

-----------------------

Kedves Dentus!

Félek az orvosi beavatkozásoktól az injekciótól a vérvételig. Horváth Csaba ügyességével, türelmével, együttérzésével elérte, hogy hozzá szorongás nélkül megyek. Nagyra tartom azt is, hogy elmagyarázza, hogy az egyes jelenségeknek mi van a hátterében. A figyelmes, érdeklődő, személyre szóló kapcsolattartás is különleges. Az egész család idejár.

Köszönöm. E.P.

----------------------------

Kedves DENTUS!

Szeretném megköszönni a gondos munkát, mellyel kezeléseim során eljártak. Külön köszönöm Almási Timinek a fogkőeltávolítás során adott tanácsait. Az ínyvérzésem teljesen elmúlt, nagyon jól esett a tisztítás. Ígérem, hogy rendszeresen jelentkezni fogok ellenőrzésre. Köszönettel: H.B., Budapest

----

Köszönetet szeretnék mondani a Dentus-teamnek és különösen Csabának az odaadó és türelmes kezelésekért. Fogászati kezelésemet altatással végezték. Kedves, barátságos légkörben folyt a munka, profi körülmények közt. A teljesen fájdalommentes beavatkozások során, sok munka árán hozták helyre fogaimat. Ajánlom ezt a fajta beavatkozást mindazon pácienseknek, akik szeretnék fájdalommentesen meggyógyittatni fogaikat. Még egyszer köszönet a kiváló munkáért! Szabó Tamás

----

Köszönöm a minden igényt kielégítő munkájukat. Kellemes, szép környezetben, kedves fogadtatás mellett, családias hangulatban, szakszerű ellátást kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönettel: J.I.,Budapest

----

Tisztelt Dentus!

Köszönöm szépen a szakszerű, gondos és fájdalommentes munkájukat!

Nagy megelégedéssel, örömmel tölt el, ha sikerül találkoznom olyan Szakemberekkel, akiknek az érdeklődési körük, tanulmányaik, szakmai előmenetelük és hivatásuk megegyezik, mert véleményem szerint ezen tényezők összessége eredményezi kimagasló precizitással és gondossággal végzett munkájuk kiváló minőségét.

Valójában hosszasan sorolhatnám a pozitív tapasztalatokat, amiket a Dentusnál szereztem, ezért csak néhányat ragadnék ki: kulturált, első osztályú környezet, a meglátásom szerint igen professzionális és modern technikai színvonal, pontos időbeosztás (várakozási idő nincs), a legújabb technikai megoldások és anyagok alkalmazása, precizitás, kedvesség, közvetlen- és barátságos hangulat.

Külön köszönöm a vezető  asszisztensnek, Almási Timinek a sok hasznos fogmosási és szájápolási tanácsát, melyek jótékony hatásai az idő múlásával beigazolódtak.

Köszönettel: B.A. Bp.

----

Kedves DENTUS! Végre egy rendelő, ahol a csúcs-technológia ötvöződik a humánummal!!! Szeretném megköszönni a doktot úr gyors, pontos, fájdalommentes munkáját és megnyugtató tekintetét. Almási Tímea férfiakat meghazudtoló humorát és a szakszerű aszissztenciáját. Takács Ágnesnek kedvességét őszinte gondoskodását. Soeder Renáta mindenre kiterjedő tanácsadását és a rugalmas időpontokat. S végül, de nem utolsó sorban Dr. Horváth Csabának a konzíliumot (mert a DENTUS-nál minden műtétet gondos előkészület előz meg) és azt hogy életrehívott egy ilyen emberközpontú, új irányt mutató rendelőt és remek Csapatot. Még annyit fűznék hozzá, hogy műtéteim /4 bölcsességfog / másnapján már munka képes voltam: ez magáért beszél. Még egyszer mindent köszönök! Mohácsi Petra

----

Kedves dr. Nádaskay Fruzsina! Bizonyára emlékszik, hogy nyár végi első találkozásunkkor aggodalommal és félelemmel ültem be a fogorvosi székbe. Igen elhanyagolt fogaim akkor kezdtek komolyabb panaszokat okozni és hosszú idő után végre rászántam magam a kezelésre. Időközben a kollégáit is megismertem a kezelések során, akik szintén nagyon kedvesek voltak, de hálás vagyok, hogy az utcáról ismeretlenként betérve az Ön kezei alá kerültem. Ismerőseimnek azóta is mesélem, hogy türelmével hogyan győzte le félelmemet és sem a szájsebészeti, sem a fogak készítésével kapcsolatos munka nem maradt rossz emlék. A kezeléseknek lassan egy hónapja vége és már több pozitív "megjegyzést" kaptam: kicserélve érzem magam! Még egyszer, nagyon köszönöm a gondoskodását! V.A. Bp-Frankfurt

----

Szeretném mindenkinek megköszönni a közel 2 éves kezelés alatt kapott figyelmet, a szakmai gondosságot és nem utolsósorban a hozzám való türelmet és kedvességet. Ebben az időszakban megismerkedtem a fogászati technológiák jelentős részével :) és most  - ahogy a ragasztó megszáradt és „élesben” kipróbálhattam a fogaim - a végeredmény minden reményem felülmúlja. A tapasztaltak alapján bátran ajánlom a rendelőt a barátaimnak (már járnak is páran), pedig fogorvos és könyvelő esetében ez nagy merészség :) Üdvözlettel: SzJJ

----

Nagyon elégedett vagyok a beültetett implantátummal és ezúton szeretném megköszöni a DENTUS fogorvosi csapat munkáját,a recepciósok türelmét, dr. Csaba és főleg Timi doktornő segítségét! Elisabeth - Ausztriából

----

9 Implantátumot beültetni egyáltalán nem kis vállalkozás, de az Önök alapos és minőségi munkájának köszönhetően minden a lehető legjobban alakult. Nagyon köszönöm Renáta, a megbízható recepciós hölgy segítségét, akivel a kezeléseim időpontját mindig sikerült e-mailben, időben lefixálnunk. Ő volt az, aki a kapcsolattartást, a köztem és az orvosok közötti zavartalan kommunikálást a németről magyarra és a magyarról németre fordítással segítette.  Köszönhetően a kedvező repülési lehetőségeknek és az Önök segítségének, a távolság egyáltalán nem jelentett problémát, hiszen mondhatni már az otthonom ajtajától segítségemre voltak a rendelőhöz való eljutásban. Összesen 6 alkalommal jártam Önöknél, beleértve az implantátumok beültetésének időpontját is. A fogászati kezeléseim során mindannyiszor professzionális ellátásban részesültem és biztonságban érezhettem magam a fogorvosi csapat kezei között. Az egyes kezelések között eltelt időben, amikor Németországban tartózkodtam, nem merült fel semmilyen nehézségek vagy probléma, így nem volt szükséges külön, másik fogorvost is felkeresnem. . A legfontosabb gyógyszernek mind a kezelések és mind a lábadózás időszakában Horváth doktor türelme bizonyult. Nagyon sokat köszönhetek az Ő megértő munkájának.  A kezelések időtartama beleértve a csont újraépülését is, 2011. októberétől 2013.januárjáig tartott. Amikor a kezelések befejeztével a tükörbe pillantottam, elégedettséggel nyugtáztam: „ A mosolyom ismét ugyanolyan jól fest, mint korábban, mielőtt még fogászati kezelésre lett volna szükségem!”   Erre a kijelentésemre Horváth doktorúr a következő választ adta: „Ez volt a terv”.  Semmifajta idegen anyag érzete a szájban, hanem valódi, új fogak.  Sem a kezelések alatt sem a kezelések után nem voltak panaszaim.

Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel és ezúton szeretném kifejezni hálámat Horváth doktorúr budapesti fogorvos-csapata felé.

Bärbel Grösgen, Hamm/Westf., Németország 

Kapcsolat

phone +36 30 2222 777 mail info@dentus.hu location 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 52.
Hétfő 8-18 óra
Kedd 8-18óra
Szerda 8-18 óra
Csütörtök 8-18 óra
Péntek 8-13 óra
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Kérjen időpontot

© 2021. A DENTUS - A fogorvos weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése szerzői jogvédelem alatt áll és az üzemeltető tulajdonát képezi.
Azok közlésre történő felhasználása, másolása a tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül eredeti vagy átírt formában is tilos.

Adatvédelmi nyilatkozat (Dentus Magyarország Kft. által üzemeltetett honlapokra vonatkozóan)

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. A weboldal használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához.